Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek és cikkek

2008.05.02
Meglopták a strandon!
POPCORN  2007.08.11. 14:43
Mindenüket ellopták - Rihanna bután pillantott körbe, de már nem látott semmit
"Két éve történt velem egy elég kellemetlen eset Barbadoson, a karibi házamban. A barátnőmmel, Mimivel délután kimentünk a strandra. Felszabadultan pancsoltunk, úsztunk a vízben, homokkal dobáltuk egymást. Mikor egy idő után visszamentünk a nyugágyakhoz, megláttuk, hogy eltűntek a cuccaink: a ruháink, a cipőink, a törölközőink, a mobilok és a pénztárcák!
Nagyon mérgesek voltunk, de sajnos nem segített semmi. Be kellett gyalogolnunk – taxira nem volt pénzünk – a két kilométerre lévő hotelbe, mezítláb, bikiniben! Istenem, milyen ciki volt”

 

Gyümölcsnap
BRAVO  2007.08.11. 14:12

A 19 éves énekesnő hiába hangoztatta, hogy elégedett az alakjával, és soha nem fog változtatni a külsején...

A hajfestés és -vágás után most mégis diétába kezdett. Rihanna naponta tornázik, és az étkezésére is nagyon figyel.

Rihanna berlini kalandja
POPCORN  2006.12.14. 12:27

Rihannát előállították!

"Az első németországi utam majdnem a börtönben végződött! Barbadosról, a karib-tengeri hazámból repültem New Yorkon át Berlinbe. 10 óra repülés után a berlini repülőtéren ért a sokk:egy rendőr le akart tartóztatni! Az ok: NEM VOL NÉMET VÍZUMOM. 2 ÓRÁN ÁT TARTOTTAK FOGVA, ÚGY ÉREZTEM MAGAM, MINT EGY DROGFUTÁR. Csak azután utazhattam be az országba ideiglenes iratokkal, miután többször is beszéltem a lemezcégem képviselőivel" - mesélte el Rihanna berlini kalandját.
Befutása
IM  2006.11.03. 19:36

Most megtudhatod, hogy miként lett sztár Rihannából!

Csak 17 éves volt, amikor szerződést kapott Jay-Z-től! A legenda szerint a rapperből lett kiadóvezér addig nem akarta kiengedni a barbadosi csajszit az irodájából, amíg a lány alá nem írta a megállapodást. Jól énekel és táncol, ráadásul ő jegyzi a dalok nagy részét is!


 

 

 

A mappában található képek előnézete Rihanna

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.