Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovácsovics Fruzsina

2008.01.27

 

Kovácsovics Fruzsina már gyerek korában sok mindennel foglalkozott. Tagja volt a maglódi mazsorett csoportnak, egy országos mazsorett versenybe is benevezett, amit megnyert. Később gyerekeket tanított mazsorettezni, de az első mindig a zene volt, habár sosem járt énektanárhoz. Három bátyja van, a legidősebb, Dávid Pesten él és Fruzsina minden fellépésén gitáron kíséri húgát. Középső testvére, Bálint a Pécsi Tudományegyetemen tanul testnevelő-edzőnek. A legkisebb bátyja, Mátyás profi kézilabdázó, jelenleg Spanyolországban él.

Fruzsina a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Egészségügyi és Főiskolai karának hallgatója. Még a produkció előtt elárulta, hogy ha befejezi az egyetemet, szülésznő, gyermekorvos, vagy tanítónő lesz; de mindenképpen gyerekekkel szeretne foglalkozni. Édesanyja tanítónő, éneket tanít abban az általános iskolában, ahova Fruzsina is járt. Édesapja biztonságtechnikai műszerész.

Jelenleg szüleivel és középső bátyjával, Bálinttal él Maglódon. A Csillag Születik című műsor gyökeresen megváltoztatta az életét, így most már rendszeresen jár Budapestre.

Életkor: 20 év
Csillagjegy: Nyilas
Hobbi: gitározás és éneklés
"

Kovácsovics Fruzsina, énekes

 

Fruzsiéknál minden nap zeng a ház. Testvérével és unokatestvérével egy zenekarban játszik, és rengeteget próbálnak. Délelőtt egyetemre jár, délután a hangszálait edzzi, esténként pedig még marad ereje egy kis levezető röplabdázásra a barátnőkkel.

Fruzsi bemutatkozó videója nagyon ütletes. Szerintem teljesen Őt mutatja.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.